Fonetikos kursai su Geoff Lindsey

Lietuvos konferencijų vertėjų asociacija birželio 27–29 dienomis Vilniuje  organizuoja anglų kalbos fonetikos kursus. Kursus ves Geoffrey Lindsey!

Geoff Lindsey yra britų rašytojas, scenaristas ir fonetikos dėstytojas, kuris jau 25 metus anglų kalbos ir jos dialektų subtilybių moko įvairiomis kalbomis kalbančius verslininkus, aktorius, logopedus, anglų kalbos mokytojus ir vertėjus. Geoff teigia, kad daugelyje žodynų naudojama transkripcija yra pasenusi, ir siūlo naudoti naują transkribavimo sistemą, atspindinčią šiuolaikinę britų anglų kalbą.

Dalyvavusieji Geoff fonetikos kursuos tikriausiai sutiks, kad tai – įdomi patirtis, ir ne tik todėl, kad pats Geoff yra įdomi asmenybė. Būkite pasiruošę pamiršti viską, ko mokėtės universitetuose, ir atrasti anglų kalbos fonetiką iš naujo!

Registracija į pirmuosius kursus jau baigėsi, tačiau tie, kurie nepakliuvo į šiuos kursus, tikrai neturėtų nusiminti: Asociacija ketina kviesti Geoff’ą dar ne kartą, todėl sekite naujienas mūsų tinklalapyje!

Daugiau apie Geoffrey Lindsey: http://www.englishspeechservices.com

Post a Comment