Lietuvos konferencijų vertėjų asociacija vėl kviečia Jus į fonetikos kursus su Geoffrey Lindsey!

Geoffrey Lindsey yra britų rašytojas, scenaristas ir fonetikos dėstytojas, kuris jau 25 metus anglų kalbos ir jos dialektų subtilybių moko įvairiomis kalbomis kalbančius verslininkus, aktorius, logopedus, anglų kalbos mokytojus ir vertėjus.
Daugiau apie Geoffrey Lindsey: http://www.englishspeechservices.com/

Šį kartą Geoffrey su mumis bus keturias dienas, kurios bus suskirstytos į dvi dalis:

1)       trijų dienų fonetikos užsiėmimus, kuriuose sužinosite apie anglų kalbos priebalsius, balsius, jų klasifikavimą, apie kirčiuotas ir nekirčiuotas formas, ritmą ir intonaciją, taip pat išmoksite taisyklingiau tarti; trijų dienų užsiėmimai vyks nuo sausio 17 iki 19 dienos, jų kaina – 690 litų (EUR 200 ) LKVA nariams ir 863 litai (EUR 250) ne nariams; gali registruotis ir naujokai, ir senbuviai;

2)       vienos dienos kursas tiems, kurie jau bent vieną kartą dalyvavo Geoff’o paskaitose Lietuvoje, Estijoje ar kitur; kviečiame senbuvius prisiminti, pasikartoti ir įvertinti savo pažangą sausio 20 dieną; kaina – 276 litai (EUR 80).

Į kainą įskaičiuota kava, vanduo ir dalomoji medžiaga.

Užsiėmimai vyks Vilniaus Universitete, Vertimo studijų katedroje.

Registruokites iki gruodžio 16 d. rašydami alina.dailidenaite@gmail.com  Laiške nurodykite, įkurią grupę registruojatės. Registraciją prašysime patvirtinti pavedimu už kursus iki gruodžio 31 d.

VIETŲ SKAIČIUS RIBOTAS!

Comments are closed.