Intensyvūs retūro kursai anglistams

Rugpjūčio 21-24 d. Lietuvos konferencijų vertėjų asociacija organizuoja intensyvius 4 dienų retūro kursus anglistams. Kviečiame du dėstytojus: Dick Fleming ir Helen Campbell, abu dirbę SCIC nuolatiniais vertėjais ir abu turi daug dėstymo patirties, yra organizavę daugybę retūro kursų įvairiose šalyse. Kursų kaina – apie 430–460 eurų žmogui, galutinė kaina priklausys nuo dalyvių skaičiaus ir dėstytojų lėktuvo bilietų kainų. LKVA nariams bus taikoma 10 % nuolaida. Dėstytojai bus du, dirbs su dviem grupėm pasikeisdami, maksimalus dalyvių skaičius – 12, po 6 kiekvienoje grupėje. Tai tikrai puiki proga padirbėti su profesionalais, paklausyti jų komentarų bei patobulinti anglų kalbą, todėl kviečiame registruotis nedelsiant.
Susidomėję šiais kursais rašykite adresu verteju.asociacija@gmail.com.
Kai tik bus surinkta grupė prašysime pervesti pusę sumos į asociacijos sąskaitą. Nenusiminkite, jei šios datos netinka – dar galvojame organizuoti retūro kursus vasario pradžioje, jei domina – informuokite.

Post a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *